Kaikki verkkokoulutukset alkavat klo 14.00 CET/CEST

SEURAAVA VERKKOKOULUTUS:
Julkistetaan

Dalux BIM Viewer

Tämä on johdanto Dalux BIM -katselimeen niille, jotka haluavat käyttää sitä paikan päällä, ja oppia lisää hyödyistä, joita se voi antaa sinulle rakennusprojektissasi.

Seuraava verkkokoulutus:
29/04, KLO 14:00 CEST

Työmaapäiväkirjat

Daluxin avulla voit täyttää työmaapäiväkirjat helposti ja nopeasti omalla mobiililaitteellasi. Haluatko seurata muutostöiden etenemistä tai ilmoittaa havaituista puutteista vastuuhenkilölle? Myös nämä toiminnot voi hoitaa työmaapäiväkirjaa täytettäessä. Lisäksi voit hallita päiväkirjoista syntyvää dokumentaatiota selainversion kautta. Ilmoittaudu siis verkkokoulutukseemme, käsittelemme:
- Työmaapäiväkirjojen täyttämisen älypuhelimella ja tabletilla
- Muutostöiden merkitseminen ja seuraaminen
- Syntyneen dokumentaation helppo hallinta

SEURAAVA VERKKOKOULUTUS:
Julkistetaan

Dalux Box

Liity tähän verkkokoulutukseen saadaksesi lisätietoa kaikista Dalux Boxin perusteista suunnittelun ja rakentamisen aikana.

SEURAAVA VERKKOKOULUTUS:
31/05, KLO 14:00 CEST

TR-mittaukset

Olemme tuoneet uutena ominaisuutena TR-mittausten laatimisen Daluxilla. Nyt voit helposti tehdä TR-mittauksen mobiililaitteellasi. Havaitut puutteet voit suoraan ilmoittaa vastuulliselle henkilölle ja seurata niiden käsittelyä. Lisäksi pystyt tekemään syvempää analyysia mittausten tuloksista selainversion avulla, ja havaitsemaan mahdolliset toistuvuudet. Ilmoittaudu siis verkkokoulutukseemme, käsittelemme:
- TR-mittausten tekemisen älypuhelimella ja tabletilla
- Havaintojen ilmoittamisen vastuulliselle ja niiden seuraaminen
- Mittaustulosten analyysi ja toistuvuuksien tunnistaminen